بنا بر اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، هیچ محدودیت و قیدی جهت تعدیل مبنای تشخیص مالیات به هر میزان که طبق قوانین و مقررات موضوعه مودی استحقاق داشته باشد، وجود ندارد.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، بنا بر اعلام سازمان امور مالیاتی کشور در مواجهه با اعتراضات واصله از آنجا که هیچگونه محدودیت و قیدی جهت تعدیل مبنای تشخیص مالیات به هر میزان که طبق قوانین و مقررات موضوعه مودی استحقاق داشته باشد، وجود ندارد و تعدیل درآمد یا ماخذ مشمول مالیات محدود به درصدها و مبالغ معین نمیباشد، لذا اقدام مسئول یا مسئولان ذیصلاح در حصول توافق با مودی، منطبق با قانون و ضروری خواهد بود.
مضافا آن که تعدیل درآمد یا ماخذ مشمول مالیات یا رفع تعرض از مودی در صورتی که بر اساس احراز واقعیت و متضمن استدلال موجه و یا مدلل و یا منطبق با اوضاع و احوال خاص مودی باشد، مورد تاکید و حمایت دادستانی انتظامی مالیاتی نیز خواهد بود.