رتبه اول از شهر اولین‌ها / گفتگو با «علی امامی‌فر» رتبه یک آزمون وکالت ۱۴۰۳ در کل کشور


نام «علی امامی‌فر» از کانون وکلای دادگستری گیلان این روزها بر سر زبان‌ها قرار دارد. جوان ۲۶ ساله‌ای که با نمره تراز ۱۲۴۷۶ موفق به کسب رتبه یک آزمون وکالت ۱۴۰۳ در کل کشور شد.
او متولد سال ۱۳۷۷ در شهر رشت، فرزند نخست در خانواده‌ای چهار نفره که با گذراندن تحصیلات راهنمایی و دبیرستان در مدرسه استعدادهای درخشان رشت، با مدرک کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد رشت فارغ التحصیل شد.
علی امامی‌فر در گفتگو با روابط عمومی کانون وکلای دادگستری گیلان به انگیزه‌ها و فراز و نشیب‌های رسیدن به این مهم پرداخت.
* مدیون تالیفات شادروان مهدی شهیدی هستم
رتبه یک آزمون وکالت ۱۴۰۳ در ابتدا به انگیزه خود برای ورود به عرصه وکالت پرداخت و گفت : در طول تحصیل با تالیفات شادروان مهدی شهیدی آشنا شدم و بنظرم همانند این دانشمند تاکنون نبوده و نخواهد آمد. کتاب‌های ایشان علاوه بر محتوای علمی ظریف، شیوه صحیح استدلال و تفکر حقوقی دقیق و عادلانه را به حقوقیان می‌آموزد و علاقه اصلی خودم را به سیستم حقوقی، مدیون کتاب‌های ایشان هستم.
امامی‌فر افزود: وکالت شغلی است که میتوان از این علاقه برای دفاع از حقوق مردم استفاده کرد و این امر نقش بسزایی در سوق دادن من به این حرفه داشت.
* اولین آزمون، اولین رتبه
امامی‌فر که برای اولین بار در آزمون وکالت شرکت می‌کرد، ادامه داد : بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه، عازم خدمت سربازی شدم و از ۱۵ فروردین امسال به طور مستمر شروع به مطالعه کردم. در ابتدا آزمون و خطا داشتم؛ هم در رابطه با برنامه ریزی و هم منابع که وقت زیادی از من گرفت اما به تدریج با یک برنامه منسجم راه خودم را پیدا کردم.
وی در تشریح حال و هوای روز آزمون وکالت گفت : روز آزمون مقدار کمی استرس داشتم که اتفاقا مفید بود و با توجه به آزمون‌های آزمایشی انتظار رتبه خوبی داشتم اما فکر نمی‌کنم هیچ رتبه یکی دقیق میدانست که قرار است اول شود.
* افتخارم عضویت در کانون وکلای دادگستری گیلان است
امامی‌فر در خصوص عضویت در کانون وکلای دادگستری گیلان گفت: همانطور که میدانید کانون وکلای دادگستری قدیمی‌ترین نهاد مدنی ایران بوده و کانون گیلان نیز از بدو تشکیل تمام تلاش خود را برای حمایت و دفاع از حقوق مردم به‌کار برده و افتخار بنده است که بتوانم عضوی از این خانواده بزرگ باشم.
وی در مورد آینده نهاد وکالت اظهار کرد : نهاد وکالت از موضوعاتی نیست که به تازگی‌ وارد زندگی ما شده باشد و در فقه سابقه طولانی دارد. از دید من در طول زمان همگام با پیچیده‌تر شدن روابط بین افراد، اختلافات آن‌ها نیز به مراتب پیچیده‌تر خواهد شد و نیاز به نهاد وکالت در جامعه حتی بیش از این احساس می‌شود.
رتبه یک آزمون وکالت ۱۴۰۳ در پایان طی توصیه‌ای به داوطلبین حقوقی گفت : توصیه می‌کنم مطالعه روزانه خود را هر چقدر هم کم، به گونه مستمر ادامه دهند و دنبال میان‌بر نباشند و با علاقه مفاهیم اصلی حقوق را تجزیه و تحلیل کنند.

سامانه جامع خدمات الکترونیک