جلسه معارفه اعضای جدید کمیسیون آموزش کانون وکلای دادگستری گیلان در سالن کنفرانس کانون برگزار شد.
دکتر محمدرضا نظرینژاد رییس کانون وکلای دادگستری گیلان در این جلسه اظهار کرد: اخذ گواهیهای آموزشی، شرط تمدید پروانه باشد و در این فقره مکاتبانی هم با اتحادیه داشتهایم.
وی سیاستگذاری آموزشی و ارائه برنامه جامع دوساله را برای کمیسیون آموزش ضروری دانست و گفت : ارائه طرحی برای تاسیس دانشگاه و بررسی ابعاد آن جهت تصمیمگیری در هیات مدیره را از اعضا انتظار داریم.
شهرام شاهی عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری گیلان نیز در این جلسه گفت : کمیسیون آموزش در این دوره برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و باید یک مانیتورینگی از حوزه آموزش در وکالت در سه رکن رفتاری، نوشتاری و گفتاری داشته باشیم.
وی در ادامه بر در نظرگرفتن الگوهای وکالتی و تاریخ شفاهی در حوزه آموزش و همچنین ضرورت درک مسئله «وکیل حرفهای» شامل ادبیات، فن بیان و گفتار تراز حقوقی تاکید کرد که میباست مورد توجه قرار گیرد.
شاهی همچنین بر ضرورت برنامهمحوربودن و پیوست اقتصادی و بودجهای برای برگزاری مراسم های آموزشی اشاره کرد.
سمیه موسوی فر عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری گیلان نیز در این جلسه گفت: بسیار خرسندیم که عزیزان حاضر در کمیسیون از چهرههای منتخب وکالت از نظر علمی و حرفهای هستند و کمیسیون آموزش یکی از موثرترین کمیسیون های کانون بوده و حساب ویژه بر اثرات فعالیتهای شما باز کردهایم.
وی ادامه داد : با توجه به اضافه شدن همکاران جوان به کانون، تقاضایی که جامعه وکالت از ما دارد این است که در آموزش منش حرفهای وکالت توجه شود. هرچند در نگاه نخست، این موضوع بیشتر مرتبط با کمیسیون کارآموزی به نظر میرسد اما باید در سطح تخصصی وکالت هم آموزش علمی و حرفهای وکالت مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه پیرامون موضوعات پروانه وکالت تخصصی و راه اندازی دانشگاه علمی-کاربردی کانون بحث و تبادل نظر شد و اعضای کمیسیون آموزش به بیان نقطه نظرات و برنامههای خود پرداختند.