از دستگیری عامل آتش سوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود تا صدور قرار نظارت قضایی برای مدیرکل‌ بهزیستی گیلان


فرمانده انتظامی گیلان گفت:متهم آتش سوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود توسط پلیس دستگیر شد.

به گزارش مهر، سردار عزیز اله ملکی اظهار کرد: با توجه به تأکیدات مبنی پیگیری ویژه موضوع آتش سوزی کمپ ترک اعتیاد شهرستان لنگرود، اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی شبانه روزی کارآگاهان آگاهی و مأموران سازمان اطلاعات پلیس برای کشف حقیقت انجام شد و سرانجام متهم آتش سوزی عمدی کمپ ترک اعتیاد شهرستان لنگرود در حین فرار از استان در شهرستان رودبار دستگیر شد.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه متهم در تحقیقات اولیه با توجه به دلایل و مستندات پلیس به بزه انتسابی خود اعتراف کرد، افزود: متهم ۲۸ ساله این جنایت هولناک، در اعترافات اولیه خود عنوان کرده است که حوالی ساعت ۵ بامداد روز حادثه با بنزینی که از قبل تهیه کرده بودم از دیوار پشت کمپ وارد ساختمان شدم و اقدام به آتش زدن ساختمان کمپ کردم.

سردار ملکی ادامه داد: متهم در اعترافات خود علت آتش زدن کمپ را اختلافات شخصی با مالک کمپ ترک اعتیاد اعلام کرده است.

فرمانده انتظامی استان گیلان تصریح کرد: تحقیقات پلیس در خصوص این پرونده ادامه داشته و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

قرار نظارت قضایی برای مدیرکل‌ بهزیستی گیلان صادر شد

رئیس کل دادگستری گیلان از صدور قرار نظارت قضایی برای مدیرکل بهزیستی استان به لحاظ کوتاهی در انجام وظیفه و عدم نظارت بر کمپ ها در حادثه آتش سوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود خبر داد. صادقی نیارکی افزود : مراتب به سازمان بهزیستی هم اعلام شد.

وی با بیان اینکه طبق دستورالعمل‌های مربوطه، مرجع صدور مجوز و نظارت بر کمپ‌ها بهزیستی استان است، بیان کرد: از لحظه وقوع حادثه، بررسی های دقیق توسط همکاران دادسرای مرکز استان انجام و مشخص شد بهزیستی وظایف نظارتی و اداری خود را در این خصوص انجام نداده که منجر به وقوع این فاجعه شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در همین راستا مدیر کل بهزیستی و کارکنان مرتبط تحت پیگیرد قانونی قرار گرفتند و تحقیق توسط همکاران قضایی آغاز و با توجه به اتهامات منتسبه ضمن تفهیم اتهام وصدور قرار تامین کیفری برای نامبرده قرار نظارت قضایی صادر شد که وی به صدور این قرار اعتراض کرد.

وی عنوان کرد: پرونده وی به شعبه ۱۰۷ دادگاه کیفری ۲ رشت ارجاع و اعتراض نامبرده رسیدگی و  این قرار نظارت قضایی تایید و مراتب به سازمان بهزیستی اعلام شد.

حجت اسلام صادقی نیارکی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی با تمام کسانی در راستای حفظ حقوق عامه و کرامت انسانی کوتاهی کرده و جان و مال مردم را به مخاطره می‌اندازند در چارچوب قانون برخورد می‌کند، افزود: همه مدیران و مسئولان استانی باید در انجام وظایف قانونی خود هوشیار بوده و پاسخگوی تمامی اقدامات زیرمجموعه‌هایشان باشند.

خدمات الکترونیک